Om meg

Jeg er ei rar jente på 28 år som har prøvd meg på A4-livet, og det gikk veldig bra ei stund. Har vært ansatt i en Redde verden-organisasjon, jobba en del som lærer og er halvveis i en masteroppgave om krig, fred, religion og politikk og sånn. På grunn av at livet mitt har vært litt kronglete og brokete kom dessverre til slutt det store smellet i hodet mitt for et par år siden.

Nå prøver jeg meg fram for å finne ut av hva slags liv jeg egentlig vil ha. Det er ikke lett, men det er fargerikt, det går opp og ned og hit og dit, og etterhvert har jeg blitt sterk og selvstendig. Jeg har fått diagnosen bipolar, og bloggen vil handle om hvordan jeg takler hverdag og fest med denne diagnosen. Jeg lever omgitt av masse farger. Jeg er avhengig av det. Fugler og dyr er en stor del av livet mitt. Og så har jeg mange fine mennesker rundt meg.

Dette er en personlig blogg som handler om mine tanker og opplevelser, og der jeg får utløp for min interesse for blant annet menneskerettigheter og internasjonal politikk, hinduisme, mote, navneforskning, interiør, psykologi, filosofi, musikk, film og ting som ikke kan forklares så lett – som tarot og intuisjon.

En oppsummering av mine psykiske oppturer og nedturer kan du lese her.

Kontakt meg på murielbird (at) gmail.com

Reklamer

9 responses to “Om meg

 1. Gleder meg til å dypdykke i bloggen din! 🙂

 2. .. og jeg gleder meg til å bli mer kjent med din blogg, Lise 🙂

 3. Tilbaketråkk: Ukas blogg #1: Muriel | bloggerforum.no

 4. Hei!
  Jeg ville bare si at du har en flott blogg. Du skriver fint 🙂

 5. det er veldig hyggelige at du delte historin din med oss, jeg fikk vite selv at jeg er pibolar og adhd for to moneder siden, jeg har hatt deprasjon og brukt mange forskjelige antidepresiv uten bedring, så fikk jeg en flink lege som så andre muligheter . nå er jeg desverre pibolar 1 men det er en lettelse for meg å få riktig diagnose, men så lurer jeg på om jeg burde søke innlegelse, eventuelt hvem er det som bestemmer.

 6. Har du prøvd å hjelpe noen? Og har du lest boken » tenk deg glad»? Den høres ut som en klisje, men er en fanatsisk bok. Å handle, og å få hodet ut av ræva – blir enklere med den boka. Jeg har vært i nærheten av der du er, og jeg vil at du skal vite at det går over. Kognitiv terapi er det beste jeg har vært borti. Slår piller. Slår alt. Og tilslutt kan du vende fokus ut av hodet og inn i verden. Depresjon kan fort bli negativ selvdigging – og det er så bortkastet. Lykke til!

 7. Gleder meg til å følge bloggen din!:-) Du skriver fint:-)

 8. Alf Søtorp

  Hei
  Fint å høre din historie, kjenner mye av det veldig godt igjen da jeg har ei datter som nylig har fått samme diagnose.
  Hilsen pappa`n

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s